NK jeugd – 4e ronde: Kevlishvilli op vier punten!

Robby maakt het waar tegen een ratinggenoot en ook Stijn Gieben blijft meedoen om het kampioenschap.

foto Cissy Caljé-Ong

In Sneek scoort Robby zijn vierde overwinning en heeft door ontwikkelingen op de andere borden nog één volger op een half punt: Robin Lecomte. Daar mag hij het in de vijfde ronde dan ook tegen opnemen. Stijn Gieben wint en ziet de koplopers elkaar op remise houden, waardoor de gisteren opgelopen achterstand alweer voor de helft ingelopen is en er meegestreden blijft worden om het kampioenschap. Ilse en Joris Geene houden hun opponenten op remise, terwijl Fong Li Caljé het op moet nemen tegen de titelverdedigster bij de C-meisjes. Dan kun je daar een keer van verliezen.

Verrichtingen en commentaar HSB-leden

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.