NK Jeugd – 5e ronde: Gieben en Kevlishvilli aan kop!

Het NK Jeugd is alweer aan het aftellen als Stijn Gieben zich terug heeft gemeld aan kop en Robby Kevlishvilli een gat van een vol punt heeft geslagen.

foto Cissy Caljé-Ong

Stijn Gieben wint met de zwarte stukken van Cisko Loos in een meeslepende partij en mag het in de zesde ronde tegen medekoploper Lars Vereggen opnemen. Ook Robby Kevlishvilli en Robin Lecomte spelen een boeiende partij, waarbij Robby zijn vijfde zege boekt in dit toernooi. Joris Geene boekt een overwinning tegen Veron Roesink, terwijl Fong Li Caljé het door haar overwinning in de zesde ronde tegen de koploper bij de C-meisjes mag opnemen. Ilse Geene redt het net niet tegen Sterre Kruijsen.

Verrichtingen en commentaar HSB-leden

Dagverslagen | foto’s dag 5 Cissy Caljé-Ong

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.