Weekendtoernooi Charlois Europoort: de eerste drie ronden

In buurtcentrum De Passage organiseert schaakvereniging Charlois Europoort haar eerste weekendtoernooi. Een toernooi waarvan de eerste twee ronden op Hemelvaartsdag gespeeld wordt, vervolgens op vrijdag de derde ronde en de laatste twee ronden worden vandaag afgewerkt.

Vanuit de Haagse Schaakbond doen Maarten van Zetten, Bilal Yalcin (beiden DD), Ed Eveleens (Botwinnik) en Theo van der Pol (Schaakmat) mee. Maarten van Zetten staat op anderhalve punt en mag het in de vierde ronde tegen FM Marc Overeem opnemen. Theo is nog ongeslagen en staat na drie ronden op twee punten, evenals Ed Eveleens. Bilal Yalcin volgt met anderhalve punt.

verrichtingen hsb-leden | Toernooisite | foto’s

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.