BSG: 2e ronde: In het eindspel laten de meesters hun kracht zien

Na twee ronden zijn er nog acht spelers met de volle honderd procent. Dat ging bij sommigen zonder al te veel moeite, terwijl het anderen heel wat meer zweetdruppels kostte. Ratingfavoriet Dimitri Reinderman behoorde tot de eerste categorie. Rob Witt had met wit niet veel in te brengen en werd vrij snel overspeeld. Ook Lars Ootes won zonder al te veel gekkigheid. Hij kende een redelijk voorspoedige partij tegen Melkpak, sinds het NK Internet beter bekend als Vesley Valsspeler. De winst werd pas in het eindspel behaald, nadat een kleine kwaliteit was buitgemaakt.

Minder voorspoedig verging het Quang Long Le, die in een wildwestpartij tegen Peter Lombaers zowel aan de overwinning als aan de nederlaag had geroken. Uiteindelijk kwam het volgende beruchte eindspel op het bord:Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.