Aanmelden Waalkadetoernooi nog mogelijk

Op zondag 26 mei vindt het inmiddels traditionele Nijmeegse voorjaarstoernooi voor viertallen plaats. Onder de naam "Waalkadetoernooi" heeft het toernooi vanaf het begin van de eenentwintigste eeuw een eigen plaats verworven in de schaakkalender.

De unieke opzet van het toernooi, het schaken op verschillende locaties in de historische binnenstad van Nijmegen, dikwijls met uitzicht op de rivier en de gezelligheid van het spelen in een teamwedstrijd, zorgden vanaf het allereerste begin in 2002 voor de grote aantrekkingskracht van het toernooi. Voor de editie van 2013 hebben zich tot nu toe 16 teams ingeschreven, maar er is nog plaats voor 8 teams.

Het Waalkadetoernooi 2013 begint en eindigt bij café Vivaldi’s. Een deelnemend team krijgt op de toernooidag bij aanmelding een looprooster met daarop voor elke ronde de speellocatie en begintijd. Tussen de rondes is er tijd om de volgende speellocatie te bereiken. Na drie rondes is er een pauze, waarin u kunt lunchen. Houdt u rekening met de volgende tijden:

– Tussen 09:30 en 10:00 dient de teamleider zich te melden bij de toernooiorganisatie die aanwezig is in café Vivaldi’s. Hier kunt u het inschrijfgeld voldoen en ontvangt u het looprooster en schaakmateriaal.

– Tussen 10:30 en 16:50 wordt het toernooi gespeeld op de verschillende terrassen.

– Rond 17:30 vindt de prijsuitreiking plaats bij café Vivaldi’s.

Meer informatie over het toernooi, waaronder alle deelnemende teams en het volledige programma, vind u op www.waalkadetoernooi.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.