Foto's video's eerste internationale BASAMRO jeugdschaaktoernooi

Het Pathena Jeugdteam uit Rotterdam

Rotterdam, zaterdag 1 juni 2013
De BASAMRO Logistics Group organiseert in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Schaakbond en de Stichting Pathena het eerste internationale BASAMRO Chess Tournament.

Zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013 zullen vier topjeugdteams, bestaande uit acht deelnemers in de leeftijd van tien tot achttien jaar, deze twee dagen met elkaar in het strijdperk treden. Vanwege het Nederland-Ruslandjaar mag een Russisch team natuurlijk niet ontbreken. Naast een team uit Rusland (Moermansk) zijn er teams uit België (Antwerpen) en Nederland (Rotterdam en Groningen) uitgenodigd. Alleen al het team uit Rotterdam heeft enkele nationale kampioenen in de gelederen.

Ik was daarbij en maakte hiervan een foto/videoimpressie. In de linkerkolom treft u alle onderwerpen. Rest mij nog de BASAMRO Logistics Group te bedanken voor dit prachtige toernooi en te feliciteren met het 30-jarig jubileum. Veel plezier met dit naslagwerk! Lees meer……

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.