Manuel Bosboom wint derde Hilversums Kroegtoernooi

Het Hilversums Kroegtoernooi krijgt ieder jaar een sterkere bezetting. Na gestart te zijn met een kleine vriendenclub – die nog steeds allemaal meedoen – verschijnen er steeds meer en sterke schakers. En dit jaar dus ook de eerste titelhouder. Het evenement vond plaats op woensdag 19 juni in het Wapen van Hilversum aan de Groest. Het Kroegtoernooi is onderdeel van de Schaakweek van Hilversum, met aanstaand weekend natuurlijk het HSG Open (zie www.hsgopen.nl).

Onder leiding van organisator Gijs van den Brand en zijn dochter en zoon werd er in het Wapen weer volop strijd geleverd, dames gevloerd, koningen bestormd en natuurlijk heel veel bier gedronken.

Het weer werkte ook mee, wat er voor zorgde dat het weer erg gezellig was. Om 24.00 uur werd de beker uitgereikt aan de winnaar. Die bleef ongeslagen en de enige die een beetje in de buurt bleef qua punten was de runner-up van HSG, Martijn Benschop.

Maar de winnaar was natuurlijk het snelschaakkanon Manuel Bosboom.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.