2e Santpoortse Kroeglopertoernooi zondag 28 juli

Wegens groot succes organiseert Schaakclub Santpoort op zondag 28 juli het 2e Santpoortse Kroeglopertoernooi tijdens de Santpoortse feestweek! Vorig jaar bonden maar liefst 51 duo’s de strijd aan op de 64 velden en bleef het duo Miguoel Admiraal&Vincent Blom zeer verrassend vele GM’s en IM’s voor.

Gedurende de dag stuurt de organisatie de deelnemende duo’s het centrum van Santpoort in om te strijden om de titel ‘Schaakkampioen van de Santpoortse feestweek’, een hoofdprijs van 350 euro en diverse ratingprijzen. De wedstrijden worden gehouden in de diverse cafés en restaurants die Santpoort rijk is en die dan tevens helemaal in feeststemming zijn. Het start- en eindpunt van het toernooi ligt bij Café-Brasserie de Wildeman in de Hoofdstraat. Andere deelnemende horecagelegenheden zijn Café Bartje, Ramsis, Dingespoort, Manor, Chen Tong Kong en Laantje (nieuw dit jaar).

Na afloop van het toernooi kan er mee gegeten worden aan een buffet bij Chinees-Indisch restaurant Chen Tong Kong. ’s Avonds barst het feest pas echt goed los met live-muziek op diverse plaatsen in het dorp. Dus ook voor de schakers een hele dag vertier om sportief van te genieten. Het toernooi is een absolute aanrader als u van gezelligheid houdt in combinatie met schaken.

Schaakclub Santpoort dankt de Harddraverij Vereniging voor de medewerking en alle horeca-eigenaren en restauranthouders die speciaal voor deze dag open zijn!

Duo’s kunnen zich nu al aanmelden voor dit eenmalige schaaktoernooi op www.schaakclubsantpoort.nl/kroeglopertoernooi of per email .

De kosten bedragen 20,00 euro per duo.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.