Pleinfestival MEC zaterdag 6 juli

MEC Pleinfestival op zaterdag 6 juli

Voor de 20e keer organiseert het Max Euwe Centrum een groot schaakfestival op het Max Euweplein. Dit jaar met medewerking van drie Nederlandse schaaktoppers: Loek van Wely, Daniel Stellwagen en Manuel Bosboom. Daarnaast zijn de partijen van het NK schaken op een groot scherm in het Max Euwe Centrum te volgen.

Tevens organiseren we het officieuze Nederlandse Kampioenschap rapidschaak voor 20-jarigen, aangezien dit het 20e Pleinfestival van het MEC is. Jeugdige schakers kunnen deelnemen aan de simultaans die gegeven worden door de regionale jeugdtoppers Tyro Bekedam, Job Emans en Milan Varnica.

Iedereen kan – gratis! – meedoen, maar men kan zich voor slechts één activiteit (simultaan – klokseance) opgeven, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden aan de activiteiten mee kunnen doen. Deelnemers kunnen zich per mail () aanmelden. Zie de website van het Max Euwe Centrum voor het programma en de tijden.

Het festival wordt gesponsord door de ondernemersvereniging van het Max Euweplein en Stibbe Amsterdam.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.