Helena-Schaken Open Kampioenschap van Oostvoorne

Met trots kondigen wij aan dat we dankzij onze nieuwe sponsor, de internet schaaksite "Helena-Schaken.nl", op zaterdag 31 augustus 2013 weer schaakwedstrijden organiseren, tijdens de Burchtfeesten te Oostvoorne.

Voor jong en oud organiseert schaakvereniging Het Houten Paard weer een aantal leuke wedstrijden waarbij de gezelligheid centraal staat. Ook dit jaar zullen er een groot aantal deelnemers meedoen die op de Helena schaaksite elkaar al lange tijd eens hopen te ontmoeten. Elke deelnemer ontvangt een kaart met een unieke code waarmee je 2 maanden gratis als VIP kunt schaken op de Helena site.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

10.30 uur aanvang schaakwedstrijd

Maximaal 60 deelnemers spelen volgens het zwitsers systeem (9 ronden)

om het open kampioenschap van Oostvoorne

Bedenktijd 15 minuten per persoon.

Bekers zijn er voor de nrs. 1 t/m 3 voor zowel de dames als de heren. beschikbaar gesteld door onze sponsor Helena-Schaken

Prijsuitreiking ca. 17.00 uur

Kosten : € 5,00

Uitdagers uit het publiek kunnen de hele dag door schaken om een leuk prijsje.

Locatie: de Hoflaan te Oostvoorne, tegenover café Murphy´s Inn.

Dit is tevens het motel waar je redelijk goedkoop kunt overnachten, (wees er snel bij want vol is vol) als je van plan bent om ´s-avonds een hapje te eten van de barbecue op het dorpsplein, waar tot in de kleine uurtjes de Burchtfeesten worden voortgezet.

Bezoek ook onze homepage eens:www.hethoutenpaard.nl

Voor meer informatie: Dick Kegge tel. 0181-416670

Aanmelden per e-mail:

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.