Foto's Open Nederlands Kampioenschap 2013

Ik ben gespot in Dieren door faceboek (klik hier)

Dieren, dinsdag 23 juli 2013

Van Messemaker 1847 (mijn kluppie) spelen mee in het Open NK: Peter Ypma, vader Jan en zoon Henk Jan Evengroen en Marijn den Hartog (Wildcard). In reservegroep A: Remco Hylkema reservegroep B: Bernard Evengroen. Van de Rotterdamse Schaakbond spelen er vele mee, waaronder, vader Simon en zoon Ruud van der Beek, Remko Moerkerken, Rob Hoogland, vader Robert en zoon Robin Lecomte, Tjerk Tinga, Henk Prins, Wang Yang, Wouter, Maarten en Martijn Vroegindeweij, Henk Greevenbosch, Marten Evengroen, vader Thao en zonen Kevin en Lucas Nguyen en vader Patrick en zoon Simon Groenendijk. En niet te vergeten toernooitijgers Paul Dekker en Klaas de Ruijter!. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.