Arno Bezemer & Ivo Timmermans kampioen Santpoortse Kroeglopertoernooi 2013

Na het zeer geslaagde kroeglopertoernooi van vorig jaar kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Daarom vond op zondag 28 juli de 2e editie van het Santpoortse Kroeglopertoernooi plaats tijdens de Santpoortse feestweek. Ditmaal hadden zich maar liefst 52 duo’s ingeschreven (104 schakers). IM Merijn van Delft was op papier opnieuw favoriet voor de zege op de voet gevolgd door Hopman & de Ruijter en Plukkel & vd Lende. Maar zoals wel vaker is gebleken zegt een schaakrating (gelukkig) niet alles.

Op de dag zelf bleken de weergoden de organisatie en de schakers net als vorig jaar gunstig gestemd. De lucht was blauw, de zon scheen en de regenbuien hebben zich tijdens het toernooi niet laten zien. Na de toernooiopening door Wim Gravemaker (voorzitter Schaakclub Santpoort) en Bernard Vork (voorzitter Harddraverijvereniging) kon het toernooi keurig op tijd beginnen door het goede werk van onze indelingsgoeroe Nico Schumacher.

Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.