DBC rapid toernooi 900 jaar De Bilt

Graag willen wij het DBC Rapidtoernooi 900 jaar De Bilt op 14 september onder de aandacht brengen. De bijgevoegde flyer bevat informatie over de locatie, aanvang, opzet van het toernooi, prijzen en hoe men zich kan inschrijven. Voor actuele informatie over het toernooi, zie www.dbcschaak.nl.

Hopelijk zien we je inschrijving spoedig tegemoet. Tot ziens op 14 september en met vriendelijke groet namens de schaakvereniging De Biltse Combinatie (DBC), Joop Faber, secretaris.

PS

Eerder werd de bijgevoegde flyer toegestuurd aan de secretarissen van de bij de SGS aangesloten schaakverenigingen. Het is daarom mogelijk dat de flyer met informatie over het DBC Rapidtoernooi 900 jaar De Bilt je al onder ogen is gekomen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.