Erwin l'Ami Open Nederlands Kampioen 2013

Proficiat Erwin

Dieren, donderdag 1 augustus 2013
Net als in 2009 wist Erwin het Open Kampioenschap op zijn naam te zetten en zich daarmee te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap van 2014. Dit jaar was het tot de laatste ronde spannend, samen met Deep Sengupta in de een-na-laatste ronde 6,5 punt, gevolgd door Alon Greenfeld en Khamparia Akshat met 6 punten, kon het nog alle kanten opgaan. Deep Sengupta won van Alon Greenfeld en Erwin l’Ami van Khamparia Akshat, maar met één weerstandspunt meer was de hij de nieuwe Open Kampioen 2013. John Markus wist Reservegroep A (8,5 uit 9), Jop Rouwhorst Reservegroep B (7 uit 9) en Reinier Janssen Reservegroep C (7,5 uit 9) overtuigend te winnen. Van Messemaker 1847 (mijn cluppie) wisten Peter Ypma en Henk-Jan Evengroen 4,5 punt te scoren en nieuwkomers Jan Evengroen en Marijn den Hartog toch nog 3 punten te verzamelen. In reservegroep A wist Remco Hylkema vijf punten bij elkaar te sprokkelen. Van de RSB waren in reservegroep A Robin Lecomte (Charlois Europoort), Remko Moerkerken (SV Krimpen) met 6 punten de hoogst geplaatsten, Olivier Vrolijk (CSV) 5,5 punt en Ruud van der Beek (SV Spijkenisse) volgden met 4,5 punt. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.