Erice

Kort verslagje van ons geweldige avontuur!

Erice

Na een zeer geslaagde afvaardiging naar Eilat, besloten de Stukkenjagers een nieuwe bestemming te kiezen. Het was even zoeken, maar uiteindelijk viel de keuze op Sicilië en wel het plaatsje Erice boven op een berg. Allereerst natuurlijk even een korte voorstelling van alle reizigers. Cor van Dongen: fan van het woord cookie en bij ons bekend als Cor/captain. Mark Clijsen: geen fan van becks en bij ons bekend als Clijsen. Mart Nabuurs: speciale band met ezel en bij ons bekend als Nabuurs. Tijmen Kampman: introduceerde yolo maar kwam bedrogen uit met yodo en bij ons bekend als Tijmen.

Verder zijn dan nog de schrijvers van dit verslag over en dat zijn Bram van den Berg en Anne Haast, alias Bram en Anne of ook wel knabbel en babbel volgens Cor. Dit zal misschien al heel wat vragen opleveren, maar gelukkig komt alles aan bod! Om jullie als lezers zo actief mogelijk te betrekken, hebben we gezorgd voor een aantal vragen. Voor iedere vraag zijn tien punten te winnen en bij een antwoord in de goede richting zijn we zo coulant om vijf punten toe te kennen. Oké, let’s go!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.