BDO 2013 – 2e ronde: haagse delegatie blijft op mooie gemiddelde

Als in Moskou de slotdag van het WK Atletiek zich afspeelt, hebben ze in Haarlem nog een mooie week voor de boeg als het Stedelijk Gymnasium aan de Prinsenhof in Haarlem het decor vormt voor de tweede ronde van het BDO Chess Tournament.

Opnieuw wordt er vijftig procent gescoord door de HSB-delegatie. Arthur Pijpers, WFM Anna-Maja Kazarian en Peter Pilgrim winnen hun partij, terwijl Marijn den Hartog en Lendert van den Ouden het punt delen. Via de website van schaakgenootschap Discendo Discimus is er een partijanalyse van de partij tussen Robby Kevlishvilli en Marijn den Hartog. Tussen de informatie over BDO Open A is er een link te vinden.

Uitslagen, indeling en scoretabel hsb-leden

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.