Zeven Grootmeesters komen 7 september naar Gouda

Grootmeesters Matthew Sadler, Erwin l’Ami, Erik van den Doel, Dimitri Reinderman, Alexandre Dgebuadze, John van der Wiel en Zhaoqin Peng hebben zich aangemeld voor het Van Dam, Van Dam & Verkade Open Schaakkampioenschap van Gouda 2013. Wij verwachten dat er nog enkele grootmeesters bijkomen.

Erwin l’Ami (zie foto) komt zijn titel verdedigen, twee jaar achter elkaar wist hij het kampioenschap op zijn naam te zetten. Zal hem dat nu weer gaan lukken in dit sterke veld?

Andere sterke spelers waaronder Internationaal Meesters Tea Lanchava, Edwin van Haastert en Fred Slingerland en anderen staan op de deelnemerslijst. Inschrijven, ook voor de andere groepen is tot en met donderdag 5 september mogelijk. Voor alle informatie over het Open Kampioenschap van Gouda klik hier…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.