WK Jeugd Visueel gehandicapten (1)

Dag 1: de reis

Vandaag was het zo ver: de dag dat ik naar Servie mocht afreizen voor een schaaktoernooi. En niet zo maar een toernooi, maar het WK jeugd voor visueel gehandicapten. Op station Eindhoven ontmoette ik mijn reisgenoten: Guus (begeleider/coach) en Sergio (laatste Nederlandse deelnemer aan dit toernooi en nu bestuurslid van de International Braille Chess Association).

De reis verliep zo voorspoedig als maar kon en de organisatie wachtte ons al op op het vliegveld om ons naar het uitstekende hotel Slavija Lux te brengen. Daar waren we rond 19:00 uur, waarna we in het hotel lekker hebben gegeten. Vervolgens hebben we nog een stukje van Belgrado bekeken.

Morgen is de opening en ronde 1. Dan ook hopelijk een uitgebreider verslag, als ik van mijn laptop kan mailen in plaats van van mijn telefoon. De resultaten zijn als het goed is te volgen via www.chess-results.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.