GM Alexandre Dgebuadze winnaar 37ste IJsseltoernooi

De prijswinnaars v.l.n.r.: Grootmeesters Dgebuadze, Van den Doel en Guliyev

Krimpen aan den IJssel, zaterdag 14 september 2013

Alexandre Dgebuadze wist met 6 uit 7 groep A op zijn naam te zetten Met hetzelfde aantal punten, maar twee weerstandspunten minder werd Erik van den Doel. Groep B wist Tuvshin Boldoo op zijn naam te zetten met maar lifste 7 punten, Tuvshin won vorig jaar de B-groep tijdens het RSB persoonlijk kampioenschap. Piet de Jonge, oud competitieleider van de RSB, werd tweede met 5,5 uit 7 en speelde dit jaar voor de 36e keer mee, alleen de eerste editie was hij niet van de partij. De fruitmand werd gewonnen door Erik van den Doel, hij kon met een gedeelde eerste/tweede geldprijs en de fruitmand op de fiets naar huis. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.