Messemaker 1847 – VAS 3 Klasse 3C 8-0

Vlaggenschip Messemaker 1847 uit droogdok met maximale winst!

Gouda, zaterdag 21 september 2013

Jan Evengroen opende de score met damegambiet, met veel rekenwerk was het punt binnen. Ben van Geffen ging lekker vandaag, met drie pionnen minder wilde zijn tegenstander niet meer doorspelen. Peter Ypma had ontwikkeling voorsprong en gaf het niet uit handen. Peter Scheeren gooide de knuppel in het hoenderhok en na nauwkeurig spel was de winst simpel binnen. De tegenstander van Erik Hennink maakte een beslissende fout, waarna de winst eenvoudig binnen was. Nadat Jan Cheung, met wit spelend, erin slaagde een vrijpion te creëren, kwam zwart in tempodwang en gaf het op. De stelling van Ed Roering kende geen zwakten, en met een pion meer was de winst na een paar uur spelen in de knip. Henk-Jan Evengroen kwam in een toreneindspel met een pion meer. Dit was vrij gemakkelijk gewonnen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.