Prima start SV Doetinchem

In de KNSB-competitie mogen clubs voor aanvang van het seizoen voorkeur aangeven in welke poule men ingedeeld wil worden. Omdat we al jaren steeds dezelfde clubs tegenkomen in poule 3B en de meerderheid van onze spelers aangaf wel in te zijn voor enige variatie, heeft de competitieleider besloten om ons tegemoet te komen en ons in poule 3E geplaatst, met clubs uit Bergen op Zoom, Zaandam, Haarlem, Delft en nog wat barre en vooral verre oorden.

We zijn dus op onze wenken bediend en ik vond het een beetje flauw (en bovendien waarschijnlijk kansloos) om Koos Stolk een mailtje te sturen met als onderwerp ‘zo hadden we het nou ook weer niet bedoeld’.Hoe dan ook, we zitten in een sterke poule met allemaal teams tegen wie we nog nooit gespeeld hebben en dat heeft inderdaad wel iets verfrissends. Of het daaraan lag of misschien aan de verre reis die onze tegenstanders moesten maken vanuit Zaandam, valt moeilijk te zeggen, maar feit is dat we het seizoen begonnen zijn met een klinkklare zege: drie overwinningen en geen enkele nederlaag. Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.