Fotoverslag Denksportdag 2013 Rotterdam-Noord

Rotterdam, zaterdag 28 september 2013
Op zaterdag 28 september 2013 werd de tweede Denksportdag Rotterdam-Noord gehouden. Het evenement was voor iedereen gratis toegankelijk: om te komen kijken, of om mee te doen aan één van de vele leuke activiteiten. Het hoogtepunt, of moet ik zeggen hoogtepunten, waren damgrootmeester Ton Sijbrands en bijna schaakgrootmeester David Klein, hij hoeft nog maar 11 ratingpunten te scoren en dan wordt zijn titel bekrachtigd. Zij gaven voor de jeugd en senioren simultaans, waar veel belangstelling voor was. Sv Erasmus was aanwezig om toekomstige leden te werven! Met medewerking van vele instanties, organisaties, verenigingen, bedrijven en vrijwilligers werd dit een uniek evenement in Rotterdam-Noord. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.