EK Jeugd – 3e ronde: schaken aan de Adriatische Zee

Aan de Adriatische Zee staat voor 1.045 schakers en schaaksters vanmiddag om half vier de vierde ronde van het EK Jeugd op het programma. WFM Anna-Maja Kazarian speelt in een toernooi met tachtig concurrenten, terwijl de groep van Robby Kevlishvili 122 deelnemers in de strijd heeft.

Anna-Maja loopt in dit toernooi voor het eerst vast op haar tegenstandster en haakt even af van een kopgroep die nu uit zes schaaksters met drie punten bestaat. Robby blijft ongeslagen en verslaat Brian Tarhon en houdt de achterstand op een leidend kwartet op een half punt.

De KNSB-blog laat een partij tussen Eelke de Boer en Volidymir Medvedyk zien.

Uitslag, indeling en scoretabellen | KNSB-blog

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.