HSB-competitie Promotieklasse: Zoetermeerse teams aan de leiding

De Promotieklasse opende met een scenario waarbij Zoetermeerse ploegen Promotie en Botwinnik op pad gingen en kwamen, zagen en overwonnen. Vervolgens schudden de Bosbeskapel in Loosduinen en de Terebintzaal in Naaldwijk op hun grondvesten in de resterende strijd in de eerste ronde van de promotieklasse.

Vanuit Pijnacker gaat Scheve Toren op bezoek bij SHTV, waar de ontvangende ploeg de nodige invallers te regelen heeft. Van beide ploegen is een verslag aangeleverd. RSC/Belgisch Park gaat vanuit Scheveningen naar Naaldwijk om het tweede team van de Westlandse Schaakcombinatie een matchpunt afhandig te maken. Ook hier is door beide ploegen een verslag aangeleverd.

Naar de uitslagen en verslagen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.