EK Jeugd – 6e ronde: een prachtig evenement vliegt naar de slotronde

Na een welbestede rustdag gaan WFM Anna-Maja Kazarian en Robby Kevlishvili gewoon door met winnen en behoren tot het viertal Nederlanders dat bovenin hun groep mee blijft draaien.

De delegatie Nederlanders herstelt zich enigszins van de zware vijfde ronde en komt nu op 8½ punten uit 18 gespeelde partijen. Ook de zevende ronde partijen van Anna-Maja en Robby zullen op zondag vanaf half vier te volgen zijn via de live-borden van de groepen Girls 14 en Open 12. Op de KNSB-blog is te lezen dat het schakend oranje het prima doet al voetballend tegen de andere naties en wordt het belang van gerichte voorbereiding benadrukt.

Uitslagen, indeling en scoretabellen | KNSB-blog

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.