HSB-competitie 1e klasse B: Schaakcombinatie HTV stopt een Zoetermeerse ploeg

Even leek het erop dat Zoetermeerse ploegen aan een invasie in de kustplaatsen bezig waren, maar het derde van Schaakcombinatie HTV weet een team van Botwinnik nipt te verslaan.

SHTV 3 is een promovendus uit de 2e klasse en zal handhaven als primair doel hebben. Ben Spierings doet hiervan verslag. Ben Spierings doet hiervan verslag. In Pijnacker heeft het tweede van Scheve Toren het vlaggenschip van de Haagse Schaakvereniging op bezoek gehad en zag de bezoekers met twee matchpunten vertrekken, waar Fred van der Holst uitgebreid verslag van doet op de website van HSV. Vanwege de wedstrijd DD 5 – DD 3 heeft Jan Willem Koelmans zijn geweigerde Benkogambiet tegen Alex Terluin becommentarieerd.

Uitslagen, verslagen en programma

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.