DOORSTART CULTURAL VILLAGE SCHAAKTOERNOOI 2013

Afgelopen woensdag zag ik mij genoodzaakt u te melden dat, ten gevolge van de ontwikkelingen bij het Tata Steel Chess, het voor ons niet mogelijk was om ook dit jaar het Cultural Village Schaaktoernooi te organiseren. Naast diverse, op condoleances lijkende, reacties meldde zich plotseling een -onverwachte- sponsor namelijk newsaboutchess.com en Schaaksite.nl.

Deze onverwachte, maar verheugende, wending stelt ons in de gelegenheid om toch, zij het in afgeslankte vorm, de continuïteit van het toernooi te waarborgen.

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december zal in café de Zon te Wijk aan Zee een 9-rondig rapidtoernooi voor tien geïnviteerde spelers worden gehouden. Het deelnemersveld zal hoofdzakelijk bestaan uit diverse IM’s en sterke jeugdspelers.

We hopen u binnenkort meer informatie te kunnen geven via aanvullende persberichten en de site www.ssij.nl

namens een verheugde organisatie,

Dennis Krassenburg

toernooidirecteur CVST

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.