Hans Böhm wint geslaagd Laren Kroegsnelschaaktoernooi!!

Op 14 oktober jl. werd alweer voor de 8e keer het Laren Kroegsnelschaaktoernooi gespeeld in café restaurant ’t Bonte Paard, deel 1 van het Laren dubbeltoernooi. In alle opzichten was het weer zeer geslaagd. Met 26 deelnemers zat de speelruimte bomvol, de top was sterk bezet, de sfeer was erg goed en de ontknoping super spannend.

Hans Böhm (met 8 uit 9) heeft het toernooi op zijn naam gezet en heeft het felbegeerde paardje bemachtigd, dit na de shoot-out met de nummer 2 Dick de Graaf (eveneens 8-9) die er net als vorig jaar net naast greep, Eddy Sibbing (7 uit 9) eindigde op de derde plaats. Er werden verder diverse prijzen uitgedeeld en verloot. Zie op de website (www.larenseschaakclub.nl) de totale eindstand, de foto’s en het erg leuke en uitgebreide sfeerverslag, ingebracht door deelnemer Robert Krouwel.

Alle deelnemers worden bij deze weer erg bedankt voor hun deelname en wat ons betreft tot volgend jaar!

Let op: deel 2 van dit dubbeltoernooi (Rapid) vindt plaats op 26 oktober aanstaande op de clublocatie van de Larense Schaakclub. Vergeet u niet aan te melden voor dit leuke toernooi via o.a. , P.H. Voortman: 035-5386596/ J.P. van Wijk: 06-45340172. Zie voor meer informatie de toernooikalender en de clubsite.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.