tweede ronde univechess

Eerst even een opmerking over gisteren. Ik meldde dat Ed Leuw gewonnen had van Hans van Calmthout. Wat ik toen nog niet wist is dat dit kwam doordat de telefoon van Hans afging. Die meldde dit vervolgens zelf bij de wedstrijdleider. Dat verdient een compliment.

Vandaag stond toch wel in het teken van de treinstoring. Terwijl de Groningers in de trein zaten bleek de trein niet verder te gaan dan Assen. Er zouden bussen ingezet worden, maar die waren om half drie (na een uur) nog niet gearriveerd. Een aantal spelers kon via het thuisfront autovervoer regelen, maar een zestal spelers + Gert Ligterink zaten vast op het station Assen. De organisatie van Univechess stuurde één van hun shuttle busjes naar Assen.

lees meer op: deschaakreporter.wordpress.com/

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.