Pathena: De finaleronden zijn begonnen!

ROTTERDAM – Na de 6e dag Pathena is duidelijk wie er in de finalepoule A gaat spelen en wie er dus nog kans maken om de Pathena winnaar 2013 te worden.

De winnaar van Pathena 2013 (en de opvolger van Andrew Mensing) komt uit Finalepoule A: Met Liam Vrolijk, Wang Yang, Kevin Nguyen, Ricky Schaap, Arne Pols en Bart Dubbeldam worden dit mooie wedstrijden. Dat bleek al gelijk in de eerste ronde, die aansluitend op de laatste ronde van de voorronden werd gespeeld. Het spektakelstuk was de partij tussen Kevin en Ricky. Ricky had het zwaar, verdedigde goed, maar Kevin maakte het uitstekend af. Een prachtpartij. Arne deed het fantastisch door Wang op remise te houden, terwijl Liam zijn titelaspiraties uitte door te winnen van Bart. Dit gaan nog mooie wedstrijden worden.

De winnaar van de morgengroep (Sebastiaan Janse) maakte gebruik van het recht om te promoveren naar de B Groep van de middag. Naast Sebastiaan spelen Alexander Janse, Jorik Klein, Wiggert Pols, Mohammed Moussane en Ting Ting Lu hun 5 ronden. Zo spelen 12 sterke jeugdspelers van de RSB om de prijzen.

Zie Pdf-bestand

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.