Univechess, ronde 3

De derde ronde van Univechess wordt gespeeld op een zondag. Het is ook de eerste dag dat de Kroongroep zijn partijen speelt. Dat betekent veel publiek en soms wat meer geroezemoes dan de andere dagen. Gelukkig houdt Hans Böhm met zijn commentaar in het schaakcafé vele onrustige mensen aan hun stoel gekluisterd. Het enige wat ze daar kunnen doen is zetten voorstellen die stukverlies opleveren. En daar weet Hans wel mee om te gaan. Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.