De snoeptrommel

Voor we de titel gaan uitleggen begin ik mijn verhaal met de ochtendgroep. Ik heb genoten van de partij tussen simultaangever Eelke de Boer en de toch niet misse Toon Mentink. Deze speelde een gevaarlijk spelletje met twee kwaliteitsoffers voor de aanval. Ik heb vooral gekeken naar onderstaande stelling.Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.