Stem op David Klein voor sportman van het jaar!

David Klein is genomineerd voor de verkiezing Sportman van het Jaar van de regio Zuid-Kennemerland. Door op hem te stemmen, kan hij doordringen tot de top 3. Zie www.topsportkennemerland.nl. Daarna beslist een vakjury wie de winnaar wordt. David heeft zijn nominatie te danken aan het ijzersterke schaakjaar 2013.

Hij staat op het punt om door de FIDE tot grootmeester te worden benoemd als eerste ooit in Haarlem en omstreken en streeft daarmee zijn regionale voorbeeld Hans Bouwmeester voorbij. Het is ook voor het eerst dat een schaker doorgedrongen is tot de finaleronde van de verkiezing Sportman van het Jaar. Naast fysieke sporten hoort nu ook een denksport als schaken er helemaal bij. Reden temeer om de leden van onze club en van de andere schaakverenigingen op te roepen hun stem uit te brengen. Dit kan tot en met maandag 11 november. De uitslag zal worden bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Topsportgala. Het feestelijk gebeuren zal op 19 december plaatsvinden op een bijzondere locatie, namelijk in circus Renz. Tegen betaling kan iedereen dit Topsportgala bijwonen. Stemmers maken (indien zij hun e-mailadres doorgeven, niet verplicht) kans op een gratis VIP-plaats. Ga dus snel naar topsportkennemerland.nl!

Bron: Website Kennemer Combinatie

Zie ook www.bdochess.nl/

3 Reacties

 1. Avatar
  Johan Hut 21 oktober 2013

  Hoewel ik de prestaties van Elmont hoger aansla, wilde ik natuurlijk toch op David stemmen. Dat kan echter niet zonder ook een stem in alle zes andere categorie├źn uit te brengen. In die categorie├źn ken ik geen enkele naam en het gaat me te ver daar toch aan de stemming mee te doen.

 2. Avatar
  Brent 21 oktober 2013

  Lijkt me toch de bedoeling dat Zuid-Kennemerlanders hiervoor stemmen, niet heel Nederland..

 3. Avatar
  Dimitri 21 oktober 2013

  Dex Elmont hoort te winnen (dat vindt David zelf ook) en daarom is het goed dat een vakjury uit de top 3 kiest. Maar het zou wel leuk zijn als David dat zou halen! Dat vindt David zelf ook ;)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.