Schaken in de stoomtrein

Op een woensdag in de herfstvakantie werd er in de stoomtrein van Stadskanaal naar Veendam een toernooi gehouden voor 55-plussers. Ja in de vakantie, want dan rijdt de trein meerdere keren per dag. Er konden maximaal 28 deelnemers meedoen en die waren er ook. En dat terwijl er vele belangstellenden in het Univé-toernooi meedoen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.