Zesde ronde Univechess Amateurs

In de ochtendgroep leidde de Di(c)k voor mekaar show tot een remise en daardoor blijven beiden aan de kop staan. Dick van der Pluim heeft nu 5,5 punt en Dik Dalmolen 5. Dik krijgt op die plek gezelschap van Stephan Broertjes die het verlies van gisteren verwerkt door vandaag te winnen van Jan Kruisselbrink en van de belg Franky Deketelaere die Willem Boontje versloeg. Daarachter staan een viertal spelers met 4,5 te wachten op fouten van de koplopers. Met nog drie ronden te gaan is er nog van alles mogelijk.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.