Hummel wint Amateurgroep 1

Bij de amateurgroep 1, de middaggroep, is de strijd om plek 1 beslist. Joop Hummel stond een volle punt voor op drie achtervolgers. Vandaag won hij zelf van één van die achtervolgers Martin van Velzen. De beide andere achtervolgers Herman Voss en Jasper Seelemeijer speelden remise tegen elkaar. De voorsprong is nu dus anderhalve punt met nog één ronde te gaan. Niet meer in te halen dus.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.