Promotieklasse – 2e ronde: Botwinnik ligt op schema

Rond de herfstvakantie draait het in de Promotieklasse van de Haagse Schaakbond om de tweede ronde, waarbij we benieuwd zijn of de Zoetermeerse ploegen hun vliegende start voortzetten en waarbij de promovendi uit de 1e klasse – Raadshaar Corbulo en Bobby Fischer Wassenaar – het in De Mantel tegen elkaar opnemen.

Schaakcombinatie HTV wint van Promotie, waarvan André Wagner verslag doet. Schaakhuis was vorig jaar tot het einde titelkandidaat, maar staat in de tweede ronde alweer het derde matchpunt af bij een bezoek aan Scheve Toren in Pijnacker. De wedstrijd in De Mantel wordt van twee kanten belicht, terwijl er bij Botwinnik naast de wijn gegrepen wordt.

Uitslagen, verslagen en programma

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.