Teleurgesteld maar tevreden

Opvallend veel schakers in Rhodos stad

Vandaag zouden we een bezoekje gaan brengen aan de Palace of the Grand Masters. Merijn was niet helemaal topfit en dus hebben we met vijf man de bus gepakt naar de oude stad. Het bezoek aan de Palace of Grand Masters was een kleine tegenvaller. In het oude kasteeltje waren genoeg leuke dingen te zien van lang, lang geleden. Zelf kon ik mijn Grieks een beetje oefenen en iedereen was druk bezig met het herkennen van allerlei goden. Maar eigenlijk hadden we er iets meer van verwacht. Zo hebben we het hele verhaal achter het paleis niet echt meegekregen. Vervolgens hebben we ons nog een weg gebaand door de talloze souvenirwinkeltjes op zoek naar mokken, koelkastmagneetjes en schaakborden. Met de buit op zak snel terug naar het hotel om wat te eten en de laatste hand te leggen aan de voorbereiding.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.