Vier winnaars in ochtendgroep

De laatste ronde bij de ochtendgroep gooide de top van de ranglijst geheel overhoop. Beide koplopers verloren namelijk. Dik van der Pluijm verloor van Peter Vorstermans en Dick Dalmolen van Fons van Hamond. Als gevolg hiervan kwamen Fons van Hamond en Peter Vorstemans net als Dik van der Pluijm op 7 punten. Ze kregen daar gezelschap van Yorick Postema die Stephan Broertjes versloeg. Op grond van de weerstandspunten werd Yorick de kampioen. Dick Dalmolen zakte daardoor naar de vijfde plaats.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.