Huttontoernooi 2013: NK titels voor RSB teams categorie A en E

Kampioensteam A: v.l.n.r. Henk-Jan Evengroen, Jan van Overdam, Roger Meng en Julian van Overdam

De Leidse Schaakbond organiseerde zaterdag 26 oktober in Leiderdorp het 54ste Huttontoernooi 2013, voor de categorie├źn A t/m E. Tien bonden speelde in alle categorie├źn mee, waaronder de Rotterdamse Schaakbond (RSB).

Henk-Jan Evengroen (Messemaker 1847), Jan van Overdam, Roger Meng en Julian van Overdam (Charlois Europoort) waren de favorieten, maar dat moet je dan wel waarmaken. Henk-Jan had zich op het laatste moment opgegeven, hij mag alleen dit jaar nog uitkomen in deze categorie. Dit was ook tijdens het NK snelschaken in Bunschoten, waar hij ook de titel pakte. De andere drie spelers: Jan, Roger en Julian komen uit voor het eerste team van Charlois Europoort in klasse 1B en gaan daar na de eerste ronde aan kop. Lees meer….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.