Foto's van de wedstrijd van HWP 1 tegen Caïssa 1 (1 B)

Gisteren was ik in Sas van Gent bij Het Witte Paard. Bijgaand een achttal foto’s van de wedstrijd van HWP 1 tegen Caïssa 1 (1e klasse B). Het betekende onder andere het opzienbarende debuut van Herman van Riemsdijk in de Nederlandse clubcompetitie. Hij maakte remise tegen Robert Kikkert.

Helmut Cardon

Herman van Riemsdijk als fotograaf

Hugo van Hengel

Piet van der Weide

Steven Geirnaert

Thibaut Maenhout

Tom Piceu

1 Reactie

  1. Avatar
    Charles Kuijpers 03 november 2013

    Dat debuut van Herman is inderdaad opzienbarend. Hij woont (of woonde) in Brazilië. Af en toe was hij in Nederland, onder andere bij het HZ-toernooi. Een sterke speler en een bijzonder sympathieke man trouwens!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.