ESG Dr. Max Euwe – Accres Apeldoorn

In ronde 2 kwam Accres Apeldoorn, de nummer 2 van vorig seizoen, op bezoek. Ze hadden in de eerste ronde een verrassende nederlaag geleden en een middagje Tukker-bashing is dan goed voor het moreel, zo bleek. De 1-9 was een harde uitslag. Er had hier en daar wat meer in gezeten voor ons, maar ik zal het niet volgens een hardnekkige Leidse traditie doen voorkomen alsof de gasten goed wegkwamen met deze overwinning.

Wedstrijdleider Peter Goud had netjes de chronologische volgorde bijgehouden, maar omdat ik weigerde een foto van de einduitslag op het whiteboard te maken en die volgorde dus niet meer precies kan achterhalen, moet u het doen met de geordende reeks uit mijn gebrekkige geheugen.

Als eerste was in ieder geval Zyon klaar. Zijn materiaalwinst kwam niet in aanmerking voor de titel van kwaliteitswinst van het jaar. Lees verder: svdrmaxeuwe.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=396:esg-dr-max-euwe-accres-apeldoorn&catid=9:team

2 Comments

  1. Avatar
    jkrabbenbos november 06, 2013

    Zojuist even gekeken op het whiteboard en de uitslagen met de tijden staan er nog steeds op. Indien een foto gewenst is of een lijstje met tijden, kan ik dat wel voor Frank maken.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.