11e Kennemer Open – 2e ronde: Van den Bos en Gerritsma winnen hun partij

Acht van de elf deelnemende schakers van de Haagse Schaakbond zijn in actie gekomen tijdens de tweede ronde van de Kennemer Open, wat drieƫneenhalve punt opgeleverd heeft.

De bestorming van de vorige ronde is daarmee enigszins vastgelopen, waardoor volledige verovering van Haarlem niet aan de orde is. Theo van Orsouw heeft zich vanaf deze ronde aangesloten bij de Haagse karavaan en opende met een streekderby tegen Ed Eveleens. In groep 1 wint titelverdediger Frans-Pieter van den Bos zijn partij tegen Jan Veerman, een partij die becommentarieerd is op de website van sg Discendo Discimus. In oud-Leidschendammer Erik Corneth heeft Van den Bos waarschijnlijk een goede concurrent. Corneth verslaat Foppe-Jan Montsma. In groep 2 is potentieel groepswinstkandidaat Bert Gerritsma in aktie gekomen na een bye in de eerste ronde en maakt geen fouten in zijn partij tegen Martin Honkoop.

Uitslagen en scoretabellen HSB-site

Informatie vanuit Haarlem

info | speeldagen | locatie

berekeningen

Indeling en uitslagen

1 | 2

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.