Dubbelschaak verschalkt De Combinatie in hoogstaande clash!

Het was een bijzondere dag voor de Dubbelschakers. Niet alleen gezien de teamprestatie… eindelijk wonnen we weer eens van De Combinatie in een bekerduel. Maar ook individueel… Zo is Franck wellicht zijn vormcrisis te boven gekomen na een overtuigende overwinning op bord 1. Job speelde een heel sterke partij, met een zet in het bijzonder die van grootmeesterlijk niveau was (alleen de uitslag was wat teleurstellend). Ongetwijfeld zijn mooiste zet sinds zijn comeback in de schaakwereld! Rob speelde op bord 3 een foutloze partij tegen de sterke Maurice Swinkels en won met zwart op ongekend overtuigende manier. En teamcaptain Martien hield wederom zijn ongeslagen status dit seizoen in stand (de teller staat op 13 uit 15).

Wie er dinsdagavond de partijen in de speelzaal van De Combinatie aanschouwde, had vast niet gedacht dat hier teams bezig waren die in de 3e klasse KNSB uitkomen. Het niveau was bijzonder hoog, vooral door de potjes op bord 2 en 3. En spannend was het ook! Alle vier de partijen waren ruimschoots na 23 uur nog bezig, en het duurde zelfs tot na middernacht voordat de laatste twee partijen klaar waren.

Voor het complete verslag klik hier.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.