Fotoverslag HSB Grand Prix 16 november 2013

Overzicht speelzaal!

Zoetermeer, zaterdag 16 november 2013

Op zaterdag 16 november 2013 organiseerde de Zoetermeerse schaakvereniging Botwinnik de derde Grand Prix van de Haagse Schaakbond. Ik las het op de schaaksite en dacht daar kan ik wel even een paar uurtjes naar toe om te fotograferen, de jeugd heeft ten slotte de toekomst. Van Messemaker 1847, mijn club, speelden mee David Avedissian en de broertjes Derek en Lucas Zuurmond. Ook van de Rotterdamse Schaakbond zag ik weer bekende gezichten. De foto’s staan per 2 groepen en ik heb 2 video impressies gemaakt. Oeps, ik kwam er thuis achter dat ik groep 4 niet op de foto had, jammer, maar dat kan gebeuren met zo’n gekrioel van meer dan 100 kinderen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.