Sterke winnaars op het Wartburg schaakfeest

Panorama overzicht speelzaal

Rotterdam, zaterdag 23 november 2013

Wat een locatie voor een schaaktoernooi! Bijna van internationale allure. Menig groot schaaktoernooi heeft niet zo’n schitterende speelruimte als ons RSB kampioenschap voor scholieren van het basisonderwijs. Spelen zij jaarlijks in maart op het Erasmiaans Gymnasium in teamverband, nu streden zij voor het individuele kampioenschap. De organisatie is dankbaar dat voor deze uitbreiding gebruik gemaakt mocht worden van de sportzalen van de vestiging ‘Guido de Brès’. We zijn er ook best wel een beetje trots op. Hier kun je nog eens bezoekers ontvangen. Zo opende wethouder De Jonge met zichtbaar genoegen het toernooi. Hij was volgens ons helemaal onder de indruk van al die schakertjes. Er deden zelfs al kinderen uit groep 2 en 3 aan het toernooi mee en zij hielden het nog vol ook. Dat valt niet mee, zo’n hele dag schaken, maar het ging ze allemaal goed af. Bravo. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.