OKU 2014

Op de plek waar de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal bijna in elkaars vaarwater komen, wordt jaarlijks één van de grootste weekendtoernooien van Nederland gehouden. Alweer 40 jaar organiseert Paul Keres het Open Kampioenschap van Utrecht, in de volksmond al beter bekend als het OKU. En sinds vorig jaar heeft het toernooi er weer een paar zijevenementen bij. De schakers kunnen nu in de pauzemomenten socializen met de korfballers en de tennissers, welke bij gebruik van de gedeelde accomodatie toch graag een kijkje komen nemen bij die vreemde sporters in hun sporthal.

Voor de organisatie van het toernooi heeft Paul Keres nog een vacature openstaan. Die van hoofdsponsor. Na jarenlange trouwe dienst heeft de huidige aangegeven met pensioen te willen. En wij willen een nieuwe. De werkzaamheden zijn niet ingewikkeld en de beloning mag er ook wezen. Met uw bijdrage helpt u het toernooi waar regionale (sub)toppers de strijd met (inter)nationale grootmeesters aangaan, terwijl andere spelers vechten voor hun partij op een live-bord. Met het hoofdsponsorschap stelt u de organisatie in staat dit ook in 2014 mogelijk te maken en krijgt u grote naamsbekendheid onder de Nederlandse schaakwereld terug!

Interesse? Neem voor verdere informatie contact op met Jan Jaap Janse (voorzitter @ paulkeres.nl) of Yme Jan Jellema (ymejan @ hotmail.com). Ennuh, we beloven alvast dat er volgend jaar ook weer goede stoelen bij het toernooi zullen zijn!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.