Utrecht verslaat Accres Apeldoorn

Utrecht heeft een nuttige 5,5-4,5 overwinning op Accres Apeldoorn behaald en staat daarmee nu derde in de Meesterklasse. Apeldoorn heeft veel bordpunten en staat nog steeds in het linker rijtje. Door de jaren heen hebben we het met Apeldoorn doorgaans lastig tegen Utrecht en ook ons duidelijk hogere Elo-gemiddelde (2399 vs. 2312) veranderde daar niets aan.

Zelf was ik als eerste klaar met een korte remise tegen Chiel van Oosterom. Ik begon al vroeg te improviseren in de opening om de scherpste varianten te vermijden, maar daardoor had Chiel al snel comfortabel gelijkspel. Ilja Zaragatski had ook niet echt een lekkere stelling vanuit de opening tegen Jelmer Jens en had ook nooit kans op meer dan een halfje.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.