Nosbo-competitie

De Nosbo-competitie heeft nu drie ronden achter de rug en ook de beker heeft zijn tweede ronde gehad. op de blog van De schaakreporter een overzicht van alle klassen en van alle bekeravonturen, uiteraard met verwijzing naar de clubverslagen.

Hoeft u niet bij alle verenigingen te kijken of die al een verslag hebben gemaakt.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.