Accres 3 verliest ruim van Fischer Z

Het stond van te voren wel vast dat we tegen Fischer Z geen kans zouden hebben. Alle spelers van Fischer Z hebben ratings van 2000 en hoger, terwijl niemand van ons meer dan 2000 punten heeft. Het duel vorig seizoen tussen dezelfde tegenstanders eindigde met 7-1 in het voordeel van Fischer Z. Bovendien belde Hans Bouwer vlak voor de wedstrijd af: hij was ziek en niet tot spelen in staat. Dat was opnieuw een tegenslag. Niettemin stond de ploeg welgemoed op het station te Apeldoorn. Het afdrukken van de e-tickets was gelukt en de prijs was zeer voordelig. Fijn ontspannen gingen we de trein in. In Amersfoort voegde Jan den Besten zich nog bij ons.

De wedstrijd werd gespeeld in een achterzaaltje van een zeer bruin café aan de Prins Hendrikkade. Aanvankelijk was de ingang niet te vinden, maar na enig duwen gaf ergens toch een deur mee. Leden van de ontvangende club waren druk doende de klokken op tijd te zetten. Daarna werd het menens.

Lees verder

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.